luni, 19 ianuarie 2009

to you, my lady...

Acesta este un tribut adus tie, prietena draga. Pentru ca si tu ai fost tot timpul langa mine, din ziua in care ne-am cunoscut. Recunosc, am avut intentii ucigase initial :)) Dar cum de la iubire la ura nu e decat un pas, prin deductie logica matematica, rezulta ca drumul invers este la fel de scurt.

De ce scriu post-ul asta? Pentru ca nu trece nici o zi in care sa ma frapezi. In sensul bun, evident. Pentru ca esti o tipa demna, pentru ca esti deschisa si sincera cu mine, pentru ca stii cine esti si ce poti, pentru ca spui lucrurile in cel mai direct mod, si in special pentru ca esti acolo cand am nevoie de tine.

Esti un gen rar de femeie, pe care multi nu stiu sa-l castige desi incearca, si dupa care majoritatea au incetat sa alerge de mult si-au renuntat la inercarile de cucerire deoarece mute din atuurile tale le depasesc puterea de intelegere.

Asa ca vreau sa declar oficial ca TE IUBEEEEEEEEEESCCCCCC!!!!! si ca ESTI FEMEIA VIETII MELE :)) si iti promit ca oricand ai nevoie de ceva, i'm there for you. [ca de, roata se si intoarce :))]

p.s. sa-ti aduc geanta si acetona :*:*

Niciun comentariu: