joi, 4 iunie 2009

sunteti perverse, dragelor...

e o trasatura nativa, iretusabila. e un soi de rautate mascata de zambete si expusa gratios in lumina reflectoarelor, doar ca sa intregeasca spectacolul asta fictiv si prost regizat. aveti semne pe gat de la atatea muscaturi tardive si nivelul de venin din sange depaseste limita biblica.



sunteti de-o prefacatorie rar intalnita, si sincer, cred ca ati fi bune de actrite in comediile de duzina. va credeti autoritare si intimidante dar tot ce faceti e sa expuneti privilegiile muncite de altii, inaintea voastra. va credeti intelepte si corecte, dar cu prima ocazie inegriti aerul din jurul vostru cu comentarii inflorite, pe subiecte ce nu va afecteaza in nici un fel. pozati drept imaginea pseudogrupului, dar pierdeti din vedere ca tot ce ne leaga e obligatia, nicidecum placerea.



sunteti de-o rautate nefondata si inutila, dar care va sporeste imaginea in proprii ochi. si poate ar trebui sa reveniti la realitate si sa va revizuiti ceea ce va dicteaza instinctul de conservare, eronat din start, asta daca nu cumva va considerati ca daca va purtati frumos va cad "gradele" de pe umeri. mai zambiti si sincer din cand in cand. reduceti stresul teatrului neplatit si diminuati riscul de a suferi de calvitie prematura. sau de vre-un soi de cancer.

mai mult de atat, sa stiti ca psihiatrii recomanda in general monoidentitatea. nu de alta, dar n-as vrea sa ma trezesc in fiecare zi cu o alta fata a voastra - nu ca deja nu se intampla asta, dar se pare ca lucrurile merg din ce in ce mai rau. se pare ca v-ati cam terminat ideile de pus in scena, si acum renuntati usor, usor la masca.

azi sunt directa, nepasatoare si neafectata, si ca atare v-as ruga sa-mi zambiti doar daca e sincer. si ca nota finala, va voi spune un singur lucru despre mine. daca accept nu inseamna ca inghit si apoi uit.


my way or the highway, sweethearts!

Niciun comentariu: