joi, 23 aprilie 2009

chestiilor si domnisoarelor, cu drag.

am cunoscut multi baieti de cand ma stiu. baieti inteligenti, sau prosti. baieti care stiu ce vor. baieti care nu vor nimic. sau nimic mai mult. baieti care inseala. baieti care zambesc si tac. baieti care doar se distreaza. baieti care mint. baieti care mint si mai mult. baieti care se cred smecheri. baieti care au 2 facultati la activ, si acum o fac pe a treia si mai au si job. baieti care intorc banii cu lopata si totusi lucreaza. baieti care nu au aflat inca de existenta sexului opus. baieti care se supraestimeaza. inca alti cativa baieti care mint. baieti care mint de ingheata apele. baieti care sunt goi pe interior. baieti care stiu bancuri bune. baieti care au kamasutra drept biblie.

dar cel mai mult mi-au placut cei care au cate putin din toate. cei care mint de ingheata apele ca sa-ti fie tie bine, cei care sunt misteriosi ca sa iti faca suprize placute, care se dau smecheri doar pentru ca au o gagica ca tine la brat, iar acasa se lupta cu sesiunea de la a treia facultate, care nu au aflat de existenta sexului opus cand ies cu baietii la bere, si nu se uita dupa fuste scurte asezonate cu tocuri inalte, care isi inseala actuala prietena cu tine, care studiaza kamasutra atunci cand ai tu chef si care nu vor mai mult decat dupa ce tu le-ai spus "baby... sunt a ta doar pentru o seara, asa ca profita".

voi baietii sunteti niste... chestii. nu stiu cum sa va zic altfel. pentru ca sunteti niste ciudatenii pe care eu una le citesc din priviri, sau ma mai ajuta si alex cate un pic. recunosc :"> . sunteti niste chestii care in lumea chestiilor acolo vreti sa aveti bani, masini tari, telefoane de ultima generatie si gagici-otomodel langa voi, pentru ca prin asta va masurati inteligenta, potenta, rangul in societate. cu cat are picioarele mai lungi cu atat esti tu mai aproape de cer, nu-i asa? cu cat e mai cuminte cu atat poti sa pari tu mai golan.

asa ca.. dragi chestii.... mie imi place de voi asa cum sunteti, dar unora le urez sa mai citeasca cate o carte, asa, din craciun in anul nou, sa mai renunte la caii putere de sub capota sau macar sa aiba grija de un numar de neuroni proportional cu propulsia motoarelor in cauza. mai cititi si altceva decat sms-urile de la gagica tare de-ati vazut-o ieri in bmw la semafor si ati scos-o la o cola light. si dragi domnisoare, mai cultivati-va si voi, ca grau' pe camp, ca sa nu va mai agate toate chestiile. sau toti bolizii chestiilor. sau i-phone-urile lor.


imi salut exceptiile care confirma regulile. sau descrierile. sau presupunerile.

2 comentarii:

inside_the_closet spunea...

baietii sunt de pe marte iar fetele de pe venus... sau invers...
Se pare ca esti printre poutinele care mai inteleg ce se intampla cu baietii....

ralu spunea...

chiar nu inteleg mare lucru din ce se intampla cu baietii:) sunt doar presupuneri cu tenta feminista