sâmbătă, 25 aprilie 2009

"Toate femeile sunt curve. In afara de mama si sora mea. Dar si ele sunt femei" (Napoleon)

o femeie care joaca la dublu este o femeie satisfacuta. pentru ca nu trebuie sa demonstreze nimanui ce si cine este cu adevarat. pentru ca ce nu primeste dintr-o parte i se ofera din cealalta fara sa fie nevoie sa ceara. pentru ca nu iubeste. pentru ca are planul de rezerva. pentru ca nu se vinde pe nmic. pentru ca isi permite sa fie rece. pentru ca orice solid rigid cu doua puncte de sprijin este mai stabil decat daca ar avea unul singur. pentru ca nu se plictiseste.

o femeie care joaca la dublu este o femeie egoista. pentru ca nu vinde ce stie, nu cumpara ce i se ofera. ia pe gratis. pentru ca e genul de femeie care schimba cearceaful ca sa-si schimbe masina. pentru ca are curajul necesar sa se adapteze in functie de situatie. pentru ca sunt capabile sa aiba o dubla gandire si sa se autoconvinga ca are tot timpul dreptate. pentru ca uneori este o suprafata care simuleaza adancimea.

o femeie care joaca la dublu este lucrarea de diploma a lui Dumnezeu la examenul de estetica. pentru ca stie sa speculeze, sa intuiasca si sa satisfaca. pentru ca oricat de scump ar fi rujul pe care si-l doreste va face in asa fel incat sa-l primeasca cadou. pentru ca este pasionata de matematica: isi imparte varsta la doi si dubleaza pretul hainelor sale.

o femeie care joaca la dublu este o femeie cameleon. pentru ca nu o cunosti pana nu o intalnesti pentru ultima data la tribunal. pentru ca pana si in cea mai mare parte a istoriei "anonimul" a fost rolul unei astfel de femei. pentru ca stie cum sa-si poarte valul ca sa te faca sa arzi de dorinta de a-i vedea chipul. pentru ca are mai multe secrete decat cerul.

o femeie care joaca la dublu este o femeie puternica. pentru ca astfel de femei au pornit marile razboaie ale lumii. pentru ca este forta motrica a vietii pure. pentru ca stie sa-i faca pe barbati sa taca in ceea ce o priveste. pentru ca se da invinsa doar daca ea te-a invins prima. pentru ca stie cum sa-si pastreze barbatii cu ajutorul propriilor lor vicii. pentru ca stie cum sa dea impresia ca-si ascute ghearele ca sa-i convinga pe ceilalti ca le are.

si in cele din urma, exista doar trei cuvinte pe care o astfel de femeie vrea sa le auda in timp ce se intinde lasciv in patul sau de matase purpurie, imbracata in dantela... "Fac eu curat."

3 comentarii:

Robert spunea...

Iti dau mare dreptate la ce ai scris tu acolo, dar la fel de bine de ce prin actiunile voastre alegeti sa raniti unele persoane? Stii ce cred eu, eu cred ca in spatele unei astfel de persoane defapt se afla exact contrariul, adica o pers. careia ii e teama de ziua de maine, o pers. nesigura pe sine si mai ales o pers. singura si neincrezatoare in fortele proprii, caci pana la urma everything is possible if you really desire that thing. Dar asta e doar ce cred eu, nu!?!

Gerula spunea...

"tinand cont ca si ea e femeie", nu cred in ceea ce ai spus tu robert, e chiar foarte sigura pe ea

Izabela spunea...

Kurva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa.Kurva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata, suparata, deranjata din orice (din ceva banal, din orice).Sentimentalismul si idealismul kurvei se reduce la bani si foloase materiale.Kurva e un parazit al barbatului fiind covârsita de felurite defecte, cu infirmitati de gândire si insuficienta intelectuala.Kurva e o profitoare. Kurva e o persoana care-si vinde cinstea si integritatea morala si este in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive.Kurva nu crede intr-o dragoste permanenta, exclusiva si altruista.Kurva e element de conflict.Kurva e libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera.De la o curva te poti astepta la orice"Fiecare femeie este o tarfa, in afara de mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei" - Napoleon Bonaparte(1769 - 1821), mare om politic si militar francez